Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vinar VVS & Sønn AS har over 30 års erfaring med rør og avløp. Vi tar på oss oppdrag for både private personer og bedrifter over hele Østfold. Har du behov for andre tjenester? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller en gratis befaring.

Rehabilitering av baderom

På tide å pusse opp badet? Ikke ta deg vann over hode med å utføre jobben selv. Rehabilitering av baderom er arbeid som bør utføres av erfarne fagfolk. Vi rådfører deg til de beste løsningene for ditt bad, og utfører arbeidet forskriftsmessig og kvalitetsmessig. Les mer

Installasjon av rørsystem

Holder du på å renovere boligen, eller kanskje du er i gang med å sette opp drømmehuset? Vi har lang erfaring med installasjon av komplette rørsystem i alt fra små leiligheter til store eneboliger og hjelper deg fra med å realisere boligdrømmen.

Rehabilitering av røranlegg

Trenger boligens røranlegg en overhaling? Vi utfører rehabilitering av slitne røranlegg. Vi kan både fornye det gamle anlegget eller stille med nye deler ved behov for utskifting. Vi kommer gjerne på en gratis befaring hvor du får et uforpliktende pristilbud på arbeidet.

Rørservice og reparasjon

Har du et rør som lekker, et sluk som lukter kloakk eller et avløp som ofte går tett? Dette kan bety at det er på tide å ta en service av rørene. Vi finner årsaken til problemet og utbedrer feilen for deg – enkelt og trygt!

Ikke ta deg vann over hode ved mindre du skal dusje

La fagfolk hjelpe deg! Kontakt oss for øyeblikkelig hjelp eller en gratis befaring.