Arbeidsprosessen

Gratis befaring

Vi avtaler en gratis befaring sammen med kunden hvor vi stiller med faglig innsikt og rådgivning for jobben som skal utføres. Etter endt befaring får du tilsendt et uforpliktende tilbud.

Kundemøte

Etter befaringen ønsker vi å ta et nytt møte med kunden hvor vi ser på planene for prosjektet og planlegger byggeprosessen grundigere med start og slutt dato for prosjektet.

Byggeprosess

Våre dyktige håndverkere stiller alltid opp til avtalt tid med godt humør. Selv om vi er rørleggere så er vi ryddige karer som alltid forlater arbeidsplassen ryddig og pent når vi går for dagen.

Overlevering

Når vi nærmer oss en ferdigstilling av prosjektet så avtaler vi en overtagelsesdato sammen med kunden. Her går vi igjennom byggeprosjektet og overleverer nødvendig dokumentasjon.

Renovering av bad

På tide å pusse opp badet? Ikke ta deg vann over hode med å utføre jobben selv. Rehabilitering av baderom er arbeid som bør utføres av erfarne fagfolk. Vi rådfører deg til de beste løsningene for ditt bad, og utfører arbeidet forskriftsmessig og kvalitetsmessig.

Det mange ikke vet om renovering av bad er at det ofte er større og mer tekniske utfordringer med røropplegget, vanntilførsel og avløp enn de fleste tror. Vi er opptatt av at du skal få ditt drømmebad til beste kvalitet. Derfor går vi grundig over det gamle røranlegget før vi starter med renoveringen av badet og ser på hva som bør byttes og hva som kan bygges på. For oss er det viktigste at det nye badet forblir tett.

Vi i Vinar VVS & Sønn AS har over 30 års erfaring som rørleggere og er lidenskapelig opptatt av god kvalitet i arbeidet vi utfører for kunden. Vi ønsker å hjelpe deg med å realisere ditt drømmebad. Sammen med kunden finner vi alltid gode løsninger for ditt bad. Vi har godt samarbeid med en rekke håndverkere og leverandører innen baderomsinnredning.

Ikke ta deg vann over hode ved mindre du skal dusje

La fagfolk hjelpe deg! Kontakt oss for å avtale gratis befaring!